Publiserte artikler

Avgjørende kvartfinaler

Mange verdensstjerner når Eczacibasi og Imoco møtes. Her angriper Eczacibasis kaptein Jordan Larson fra USA. I blokk hos Imoco Hill (15), også USA, og Folie (7). Foto: CEV

Denne uken spilles andre og avgjørende kamp i kvartfinalene i Champions League. De innledes i dag med en kamp i klassen for menn og to kvinnekamper. Istanbul er svært godt representert i kvinnenes utgave av Europas viktigste klubbturnering med hele tre lag i kvartfinalene. Og siden ingen av dem møtes, er mulighetene til stede for tre tyrkiske semifinalelag, ikke minst siden alle var puljevinnere og spiller hjemme denne uken.

To av Istanbul-lagene spiller i dag. Først ut er Eczacibasi VitrA, som møter Imoco Volley Conegliano fra Italia kl. 15:00. Her har Eczacibasi 3-0 å gå på fra bortekampen. Fenerbahce Opet spiller mot Savino Del Bene Scandicci fra Italia kl. 18:00, og her har Fenerbahce fordelen 3-1.

Det siste laget fra Istanbul, VakifBank, møter Dynamo Moskva fra Russland i morgen kl. 17:00. Her vant Dynamo 3-2 i Moskva.

Den fjerde kvartfinalen går torsdag kl. 20:30 og er mellom Igor Gorgonzola Novara og Allianz MTV Stuttgart. Novara vant den første kampen i Stuttgart 3-1.

Dagens kamp i mennenes klasse går mellom forhåndsfavorittene Zenit Kazan fra Russland og overraskelseslaget Trefl Gdansk fra Polen. På hjemmebane i Ergo Arena i Sopot presset Trefl det russiske laget til fem sett før de måtte gi tapt. I Russland får nok polakkene det vanskeligere. Kampstart i dag er kl. 17:00.

De siste kampene i mennenes klasse spilles slik, med det første resultatet i parentes:
Onsdag 20. mars kl. 17:30 Zenit St. Petersburg (RUS) – PGE Skra Belchatow (POL) (1-3)
Onsdag 20. mars kl. 20:30 Sir Colussi Sicoma Perugia (ITA) – Chaumont VB52 HM (FRA) (3-2)
Torsdag 21. mars kl. 20:30 Cucine Lube Civitanova (ITA) – Dynamo Moskva (RUS) (3-2)

Alle kampene i kvartfinalen vises på EuroVolley TV, se her. Kvinnenes resultater finner du her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar