Publiserte artikler

CEV-cupen avgjøres

Serbiske Uros Kovacevic (12) er en viktig spiller for Trentino. Foto: CEV

I morgen spilles den første av to kamper i finalen i CEV-cupen. Hos kvinnene har CSV Volley Alba Blaj fra Romania vunnet sin semifinale mot et annet rumensk lag, Stiinta Bacau, og må nok regnes som outsidere i hjemmemøtet med italienske Yamamay e-work Busto Arsizio. Yamamay har vunnet CEV-cupen to ganger tidligere, i 2010 og 2012. Som vanlig kan kampen ses på EuroVolleyTV, sjekk her. Kampstart er kl. 16:00. Resultatene finner du her.

Et italiensk lag har tatt seg til mennenes finale også. Trentino Itas innleder hjemme i morgen kl. 20:30 mot Galatasary Istanbul fra Tyrkia. I semifinalen slo Trentino ut Olympiakos Pireus fra Hellas med to seire, mens Galatasaray trengte et golden sett for å vinne mot Kuzbass Kemerovo fra Russland. Resultatene finner du her.

Returkampene i finalen spilles neste tirsdag, 26. mars.

De første finalekampene i Challenge Cup spilles onsdag.

Legg igjen en kommentar