Publiserte artikler

VNL-finale i Chicago

Credit Union 1 Arena i Chicago. Finalested for VNL.

FIVB har meldt at mennenes sluttspill i Volleyball Nations League i år skal foregå i Credit Union 1 Arena ved universitetet i Illinois i Chicago. Arenaen har en kapasitet på 10.000 tilskuere. Dato for sluttspillet, der fem beste lagene fra puljespillet, i tillegg til USA, skal delta, er 10.-14. juli.

FIVB har tidligere meldt at USA skal arrangere de kommende tre sluttspillene i mennenes VNL. Hvor de to neste skal holdes er ikke klarlagt.

Mennenes VNL i 2019 innledes 31. mai med puljespill for de seksten lagene som deltar. Over fem helger vil alle lagene ha møtt de andre lagene, og i utgangspunktet vil alle landene ha arrangert minst en av firelagspuljene.

Kvinnenes VNL foregår på samme måte, men der spilles puljekampene i midtuken. De starter sin turnering 21. mai, og sluttspillet foregår i Kina 3.-7. juli, sted ennå ikke bestemt. Du kan lese meldingen fra FIVB her.

Legg igjen en kommentar