Publiserte artikler

Utslått i Doha

Hendrik og Christian ferdig i Doha. Foto: FIVB

Christian Sandlie Sørum og Hendrik Nikolai Mol har endt som nr. 17 i fire-stjernersturneringen i Doha i Qatar. Laget tok seg videre fra puljespillet ved å slå det tsjekkiske laget Perusic-Schweiner 2-1 (22-24, 21-18, 15-9). I puljefinalen måtte de gi tapt 0-2 (14-21, 18-21) mot Kantor-Losiak fra Polen.

Det førte da til at de måtte spille første runde i eliminasjonsspillet. Det så svært lovende ut da de vant klart første sett 21-14 mot fetterne Grimalt fra Chile. Men chilenerne snudde i et jevnt andresett og vant kampen med 21-19, 15-11 i de to siste settene.

Dermed er det ferdigspilt for denne gangen for det nykomponerte norske laget. Christian er nå påmeldt sammen med Hendriks bror Anders til turneringen i Xiamen 24.-28. april, også den med fire stjerner.

Legg igjen en kommentar