Publiserte artikler

Sandvolleyball i Doha

Storslått i Katara Cultural Village der turneringen spilles.

En firestjerners sandvolleyballturnering i FIVBs World Tour-serie er i gang i Qatars hovedstad Doha med Geir Dahle som FIVBs dommerdelegat. Turneringen har også norsk deltakelse på spillersiden. I Anders Berntsen Mols skadefravær, stiller broren Hendrik Nikolai som makker til Christian Sandlie Sørum.

Kvalifiseringen for å fylle ut hovedrunden til trettito lag ble spilt i går. Takket være Christians solide mengde rankingpoeng og en god porsjon fra Hendrik, går laget direkte i hovedrunden, som spilles med modifisert puljespill og deretter singel eliminasjon. Det norske lagets kamper starter i dag. Kl. 9:00 norsk tid står tsjekkerne Perusic-Schweiner på andre siden av nettet. Avhengig av om laget vinner eller taper, spiller de senere i dag mot enten Kantor-Losiak, Polen, eller Varenhorst-van de Velde fra Nederland.

Du finner resultatene her. Vi vet ikke om det kommer noe stream fra kampene i Doha, sjekk i så fall FIVBs kanal her.

Legg igjen en kommentar