Publiserte artikler

Wagner 2019

Den syttende turneringen til minne om Polens legendariske landslagstrener Hubertus Jerzy Wagner, er nå fastlagt og billetter er lagt ut for salg. Turneringen avvikles hvert år, og i likhet med de tre foregående årene skal kampene spilles i Tauron Arena i Kraków. Som vanlig deltar tre lag i tillegg til arrangørene, og denne gangen er det Brasil, Finland og Serbia. For de europeiske lagene er dette en fin oppkjøring til EM, mens Brasil drar videre til Bulgaria for å spille OL-kvalifisering rundt en uke senere. Turneringsdatoene i Polen er 1.-3. august.

Kampoppsettet er som følger:
Torsdag 1. august kl. 18:00 Brasil-Finland og Polen-Serbia
Fredag 2. august kl. 18:00 Finland-Serbia og Polen-Brasil
Lørdag 3. august kl. 17:00 Serbia-Brasil og Polen-Finland

Det er mulig å kjøpe billetter fra 19 zloty (ca. kr. 45,-) pr. kampdag. Billetter kan fås her.

SportTeamConnect tilbyr også VIP-pakker i tilknytning til turneringen. Sjekk hos SportTeamConnect her.

Legg igjen en kommentar