Publiserte artikler

Spennende i U19

Vikings trenerstab unødig bekymret. Fra h. Scott Olsen, Per-Ole Ingebrigtsen og Endre Synnevåg. Foto: Svein Andersland

Andre kampdag i norgesmesterskapet for spillere født 2000 og senere er ferdig. Når bare plasseringskampene gjenstår, kan vi konstatere et høyt nivå på mange av lagene. Spesielt kvartfinalelagene viser god klasse, og lag som mange tippet på medaljeplass, ble slått ut i jevne kvartfinaler.

Mesterskapet i år arrangeres av klubbene Austrått og Gjesdal, og går i en ny hall, Forus Sportssenter, på Røyneberg i Sola kommune. Det er i utgangspunktet en hall for bedriftsidretten, men den er lys og romslig og med god plass til de seks volleyballbanene som benyttes i mesterskapet. Og takhøyden er det svært få haller i Norge som kan konkurrere med.

I jentenes finale i morgen møtes to KFUM-lag: Stavanger og Volda. Begge lagene måtte slite for å vinne sine semifinaler. KFUM Stavanger hadde lokaloppgjør mot Sandnes VBK, og selv om KFUM vant 2-0, gikk begge settene forbi 25: 26-24, 29-27. KFUM Volda trengte tie break for å slå Kristiansand sandvolleyballklubb (KSK) i sin semifinale. Der ble sluttsifrene 19-25, 25-23, 15-11.

Semifinalene hos guttene ble også spennende oppgjør. TIF Viking greide seg med to jevne sett for å slå arrangørlaget Austrått 25-18, 25-22, mens KSK trengte tre sett for å slå KFUM Volda 25-27. 25-23, 15-8.

Jentefinalen i morgen går kl. 13:15, mens guttene avgjør sitt mesterskap kl. 14:45. Kampene blir streamet, sjekk her for link. Resultatene finner du her. Se ellers NMs hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar