Publiserte artikler

Til Kambodsja

Etter at Hans Erik Dybfest og Ruben Løvli ble slått ut i den andre kvalifiseringskampen i Visakhapatnam i India av det danske laget Rosager-Brinck, har begge lagene nå dratt videre til Kambodsja der de skal delta i en ny en-stjerners sandvolleyballturnering. Denne skal gå i Chbar Mon, en by med drøyt 50.000 innbyggere i provinsen Kampong Speu, sentralt i landet.

Dybfest-Løvli får selskap av et annet norsk lag i turneringen, Stian Opsahl og Christian Ruud. Og mens det danske laget har fått plass blant de 12 lagene som er klare for hovedrunden, må de to norske spille kvalifisering om de fire siste plassene. Kvalifiseringen starter i natt, norsk tid, og begge skal spille kl. 3:00. Dybfest-Løvli møter Onodera-Shindo fra Japan i sin første kamp, mens Opsahl-Ruud skal møte Bergis-Bedritis fra Latvia. Resultatene finner du her.

Turneringen i Kambodsja er bare for menn. I går startet forøvrig en tre-stjerners turnering for både kvinner og menn i Sydney i Australia, men her deltar ingen norske lag.

Legg igjen en kommentar