Publiserte artikler

Kvartfinalene trukket

Fredag ble kvartfinalene i Champions League trukket ved en streamet tilstelning i Luxembourg. En forutsetning ved trekningen var at puljevinnerne i fjerde runde ikke kan møte hverandre i kvartfinalene, heller ikke kan lag som var i samme pulje møte hverandre. De fire beste puljevinnerne skal dessuten spille returkampen hjemme. Kvartfinalene skal spilles 12.-14. mars og 19.-21. mars, dette gjelder begge klassene.

Trekningen ga følgende resultat:
Kvinner
Allianz MTV Stuttgart (GER) – Igor Gorgonzola Novara (ITA)
Dynamo Moskva (RUS) – VakifBank Istanbul (TUR)
Savino Del Bene Scandicci (ITA) – Fenerbahce Opet Istanbul (TUR)
Imoco Volley Conegliano (ITA) – Eczacibasi VitrA Istanbul (TUR)

Menn
Chaumont VB 52 HM (FRA) – Sir Colussi Sicoma Perugia (ITA)
Trefl Gdansk (POL) – Zenit Kazan (RUS)
PGE Skra Belchatow (POL) – Zenit St. Petersburg (RUS)
Dynamo Moskva (RUS) – Cucine Lube Civitanova (ITA)

Semifinalene går mellom kvartfinalevinnerne i rekkefølgen ovenfor fra topp til bunn. Disse kampene skal gå 2.-4. april og 9.-11. april. Hvem som starter hjemme trekkes senere. Og finalene spilles som kjent 18. mai. Du kan lese om trekningen av kvartfinalene her.

Legg igjen en kommentar