Publiserte artikler

Kvartfinalistene klare

Andreas Takvam (4) kom som regel forbi Safonov. Foto: CEV

Tirsdag ble de resterende kvartfinalistene i kvinnenes Champions League funnet, og i går ble de siste puljekampene i mennenes turnering spilt, og med det ble startfeltet i kvartfinalene også her funnet. Det blir dessverre ingen norsk representasjon i resten av Champions League. VfB Friedrichshafen, med Andreas Takvam på banen hele kampen, tapte 0-3 for puljevinnerne Zenit St. Petersburg og er blitt nr. 3 i sin pulje. Tredjeplass er det også blitt på Knack Roeselare og Rune Fasteland. Uten Rune på banen ble det i går seier 3-1 mot tyske United Volleys Frankfurt, noe som førte Roeselare foran Frankfurt på tabellen.

Mennenes kvartfinalefelt vil etter kampene i går bestå av tre lag fra Russland, Zenit Kazan, Zenit St. Petersburg og Dynamo Moskva, to fra Polen, Trefl Gdansk og PGE Skra Belchatow, to fra Italia, Cucine Lube Civitanova og Sir Colussi Sicoma Perugia, samt TIF Vikings franske overmenn i første runde, Chaumont VB 52 HM.

Av de åtte lagene som har gått til kvinnenes kvartfinaler, kommer tre fra Tyrkia, VakifBank Istanbul, Eczacibasi VitrA Istanbul og Fenerbahce Opet Istanbul. Tre lag er italienske, Igor Gorgonzola Novara, Savino Del Bene Scandicci og Imoco Volley Conegliano. De to siste lagene er tyske Allianz MTV Stuttgart og russiske Dynamo Moskva.

Kvartfinalene trekkes fredag.

I CEV-cupen og Challenge Cup er de første semifinalene spilt og har gitt disse resultatene:

CEV-cupen
Kvinner
Stinta Bacau (ROU) – CSM Volei Alba Blaj (ROU) 0-3
Swietelsky Bekescsaba (HUN) – Yamamay e-work Busto Arsizio (ITA) 0-3
Menn
Olympiakos Pireus (GRE) – Trentino Itas (ITA) 0-2
Kuzbass Kemerovo (RUS) – Galatasaray Istanbul (TUR) 3-1
Challenge Cup
Kvinner
Gen-I Volley Nova Gorica (SLO) – Aydin BBSK (TUR) 2-3
Volero Le Cannet (FRA) – Saugella Monza (ITA) 2-3
Menn
Belogorie Belgorod (RUS) – Stade Poitevin Poitiers (FRA) 3-0
Vero Volley Monza (ITA) – SC Portugal Lisboa (POR) 2-3


Legg igjen en kommentar