Publiserte artikler

Tettpakket europacup

Gavin Schmitt (i blokk) og Olympiakos Pireus slo ut Vikings overmenn Burgas i CEV-cupen og skal spille semifinale mot italienske Trentino i dag. Foto: CEV

Denne uken står det europacupkamper i kø. Det skal spilles kamper i alle tre cupene, og både kvinnene og mennene skal i aksjon. I Champions League er det sjette og siste runde i puljespillet, og de siste lagene som skal spille kvartfinaler skal finnes. Alle kvinnekampene i de fem puljene skal spilles i dag, så det blir ikke enkelt å velge hvilken kamp en skal følge på streamen hos EuroVolleyTV. Den første kampen går kl. 15:00 norsk tid og er mellom Eczacibasi VitrA Istanbul fra Tyrkia og Dynamo Kazan fra Russland. Deretter går det slag i slag med ni nye kamper, se streamprogrammet her. Alle resultatene kommer her.

Mellom kampene i Champions League skal også første semifinale i CEV-cupen spilles. Den første er også et russisk-tyrkisk oppgjør, og er mellom herrelagene til Kuzbass Kemerovo og Galatasaray Istanbul. Kampstart kl. 13:00, og også denne vises på EuroVolleyTV. Både kvinnenes og mennenes semifinaler spilles i dag, returkampene går 5. mars. Resultatene kommer her.

Mennenes siste puljekamper i Champions Legue spilles i morgen. Da spilles også semifinalene i begge klassene i Challenge Cup. Returkampene i Challenge Cup spilles 6. mars. Kvartfinalene i Champions League skal trekkes 1. mars, og de første kampene spilles 12. mars. Les om trekningen her.

Legg igjen en kommentar