Publiserte artikler

CL-billetter lagt ut

Som kjent skal finalene i Champions League gå i Max-Schmeling-Halle i Berlin lørdag 18. mai. Tidligere ble vinnerne i Champions League kåret i en final four-turnering, på forskjellige datoer for kvinnene og mennene. Dette opplegget ble imidlertid bestemt endret, og i fjor sommer ble det utlyst en budrunde der interesserte ble bedt om å søke om å få arrangere finalene. Den gangen var det tenkt at kvinnene og mennene skulle spille to forskjellige dager, 18. og 19. mai, men i ettertid falt valget på å spille de to kampene etter hverandre samme dag. Det er ikke opplyst hvilken av finalene som spilles først, men det første kampen er satt opp til å gå kl. 15:30.

Det er nå mulig å sikre seg billetter til finalene. Prisene på billettene varierer fra 12,50 euro til 40 euro, mens VIP-billettene koster 130 euro. Det er ikke alle billettene som er lagt ut i første omgang, de som kan fås nå er i kategori 1 og 3, samt noen VIP-billetter.

Du kan lese mer hos CEV her, billettene kan du kjøpe her.

Legg igjen en kommentar