Publiserte artikler

Fire puljevinnere klare

Scandicci med svenske Isabelle Haak (11) er klare for kvartfinale. Foto: CEV

Etter at de fleste kampene i femte runde av kvinnenes puljespill i Champions League er spilt, er det fire lag som ikke kan nås igjen i toppen av puljene når en runde gjenstår. Med det er disse fire lagene også klare for kvartfinale.

De fire lagene er VakifBank Istanbul (TUR), Eczascibasi VitrA Istanbul (TUR), Igor Gorgonzola Novara (ITA) og Savino Del Bene Scandicci (ITA). I den siste puljen leder tyrkiske Fenerbahce Opet Istanbul med tre poeng på Dynamo Moskva, etter at Dynamo vant det innbyrdes oppgjøret 3-2 i går. Teoretisk kan Dynamo gå forbi Fenerbahce i siste runde, men mest trolig går begge disse lagene til kvartfinalen.

Den eneste kampen som gjenstår i femte runde, går mellom Minchanka Minsk (BLR) og RC Cannes (FRA) i dag kl. 17:00. Den vil imidlertid ikke ha noen innvirkning på hvem som vinner puljen. Du kan se kampen her. Alle resultater og statistikker er her.

Legg igjen en kommentar