Publiserte artikler

Cupvinnere i Nederland

Draisma Dynamo Apeldoorn nederlandske cupvinnere. Foto: Dynamo Apeldoorn

To lag med en viss norsk tilknytning har vunnet cupfinalene i Nederland. Hos kvinnene har laget Norges landslagstrener på kvinnesiden, Matt van Wesel, forlot i fjor, Sliedrecht Sport, forsvart fjorårets cupmesterskap ved å slå Apollo 8 3-0 (25-26, 25-23, 25-16). Dette var lagets fjerde cupmesterskap totalt.

Mens Sliedrecht var favoritter i kvinnefinalen, var det mer overraskende at Rune Fastelands og Isak Helland-Hansens tidligere klubb, Draisma Dynamo Apeldoorn, skulle ta mesterskapet hos mennene. Men Apeldoorn, som ligger på fjerdeplass i Eredivisie, ble for sterke for serielederne Abiant Lycurgus fra Groningen og vant 3-1 (21-25, 25-17, 25-22, 25-23). Med det tok Apeldoorn sitt tiende cupmesterskap totalt. Forrige gang de vant var i 2011.

Finalene ble spilt i et fullpakket Landstede Sportcentrum i Zwolle.

Legg igjen en kommentar