Publiserte artikler

Puljevinnerne klare

Fire blokkpoeng for Takvam (4) mot Ljubljana i går. Foto: CEV

Etter at femte runde i puljespillet i mennenes Champions League var ferdig i går, er det også klart hvilke fem lag som vinner puljene. Dermed er det bare tre kvartfinaleplasser å spille om i den siste runden i uke 9. Disse plassene går da til de tre beste toerne. Noen lag er uten mulighet til å ta en av disse plassene, blant annet de to lagene med norsk representasjon. VfB Friedrichshafen med Andreas Takvam vant sin kamp mot ACH Ljubljana, men det ene poenget de ga bort, satte dem utenfor rekkevidde av å bli puljetoer. Knack Roeselare med Rune Fasteland, tapte 1-3 for Halkbank Ankara, og de kan heller ikke bli nr. 2 i puljen.

De fem lagene som har vunnet puljene sine og derfor er klare for kvartfinalene, er Zenit Kazan (RUS), Cucine Lube Civitanova (ITA), Zenit St. Petersburg (RUS), Trefl Gdansk (POL) og Sir Colussi Sicoma Perugia (ITA). Overraskelsen her er Trefl Gdansk, som sliter i den hjemlige serien, men som har slått ut Belchatow, Maaseik og Berlin. Lagene som i dag er nr. 2 i puljene og dermed nærmest til å komme til kvartfinale, er Chaumont (10 poeng), ZAKSA (9), Dynamo Moskva (9), Halkbank Ankara (8) og Belchatow (8).

Alle resultatene og tabeller fra Champions League finner du her.

Legg igjen en kommentar