Publiserte artikler

Finalested for Champions League bestemt

Det europeiske volleyballforbundet har denne sesongen bestemt seg for å gå bort fra konseptet med final four når Champions League skal avgjøres. I stedet skal både kvinnenes og mennenes finale gå på samme dag og på samme sted, dette skal være på et nøytralt sted.

I dag kunngjorde CEV ved en direkte overført pressekonferanse på EuroVolleyTV fra Det røde rådhuset i Berlin, at finalene skal gå i Max-Schmeling-Halle i Berlin lørdag 18. mai.

Det vil gå en god stund før finalelagene er klare, lagene er fortsatt i gang med puljespill, og etter det skal det spilles kvartfinaler og semifinaler. Men hos mennene ble det i hvert fall i går klart at St. Petersburg går til mennenes kvartfinaler.

Billettsalget vil starte 21. februar. Du kan lese mer hos CEV her. Se også den nye hjemmesiden for finalene her.

Legg igjen en kommentar