Publiserte artikler

Viktig europacuprunde

Kvartfinaleklare Zenit Kazan møtte Rune Fasteland (17) og Knack Roeselare i forrige runde. Foto: CEV

Den nest siste runden i puljespillet i Champions League går denne uken og starter med kampen Tours VB (FRA) mot Arkas Izmir (TUR). Kampen går i Tours kl. 20:00 i kveld og blir som vanlig vist på EuroVolleyTV. For Izmirs vedkommende har kampen liten praktisk betydning. Laget er uten mulighet til å går videre til kvartfinalen. Tours har derimot en liten teoretisk mulighet, og ønsker å benytte seg av denne ved å vinne kveldens kamp, les hos CEV her.

De andre kampene i puljespillet går i morgen og torsdag, og før denne runden er allerede noen av lagene klare for kvartfinalene. Det gjelder Zenit Kazan fra Russland og laget som søndag tapte den italienske cupfinalen,
Cucine Lube Civitanova. Begge disse har allerede vunnet sin pulje. Selv om to lag kan komme på samme poengsum som Civitanova, har de så god settforskjell at de allerede har vunnet puljen. Også de nyslåtte italienske cupmesterne, Sir Colussi Sicoma Perugia, er klare, etter som de ikke kan bli dårligere enn at de blir en av de tre beste toerne. Alle resultatene fra Champions League finner du her.

I de to andre europacupene, CEV-cupen og Challenge Cup, avgjøres kvartfinalene denne uken. Det spilles ikke kamper i disse cupene i dag. I Challenge Cup spilles alle i morgen, i CEV-cupen to i morgen og to torsdag. Resultatene i CEV-cupen finner du her, i Challenge Cup her.

Legg igjen en kommentar