Publiserte artikler

NEVZA Club Championship 2019

Denne helgen avvikles sluttspillet i NEVZA Club Championship, NCC. NEVZA er som kjent den den utvidede nordiske volleyballregionen. På grunn av noe lunken oppslutning til mesterskapet denne sesongen, ble det ikke avviklet kvalifiseringsturneringer sist høst. I stedet har de seks lagene som er påmeldt i hver klasse gått direkte til sluttspillet. Hos kvinnene går sluttspillet i Ängelholm i Sverige, hos mennene er Ishøj i Danmark
arrangør.

De seks lagene i hver klasse er delt i to puljer der lagene møter hverandre en gang. Puljevinnerne møter nr. 2 i den andre puljen til semifinale, med påfølgende bronsefinale og finale. De som kommer sist i puljene, spiller om 5.-6. plassen. Puljene ser slik ut:

Kvinner
Pulje A
Brøndby VK (DEN)
KA (ISL)
Oslo Volley (NOR)

Pulje B
Engelholm VS (SWE)
Team Køge (DEN)
Toppvolley Norge (NOR)

Menn
Pulje A
Hvidovre VK (DEN)
Ishøj Volley (DEN
Randaberg IL (NOR)

Pulje B
BK Marienlyst (DEN)
IBB Polonia (ENG)
KA (ISL)

Tre norske lag er altså med denne gangen. De første kampene tar til fredag kl. 12:30, og alle kampene blir streamet. Kvinnenes kamper kan du se her, mennenes her. Kvinnenes kampoppsett og resultater finner du her, mennenes her. Se også turneringens facebookside her.

Vi nevner også at TIF Viking vant mennenes turnering i fjor, mens Brøndby vant kvinnenes. Det danske laget skal dermed forsøke å forsvare tittelen, mens Viking altså ikke er påmeldt denne gangen.

Kommentarer (1)