Publiserte artikler

Kvinnenes EM-kampoppsett

Kampoppsettet for mennenes europamesterskap ble offentliggjort sist uke. Nå er kvinnenes oppsett kommet, og bortsett fra at det ikke er noen forskyvning av startdag, er det ganske likt mennenes. Det vil si at første dag, 29. august, spilles tre puljekamper i alle de fire landene som arrangerer, deretter to kamper hver dag de neste seks, i alt femten kamper hvert sted, med siste puljekampdag 29. august.

Som hos mennene går mesterskapet i fire land: Polen, Slovakia, Tyrkia og Ungarn. Kampene går i fire byer: Łódź, Bratislava, Ankara og Budapest. Alle de fire landene arrangerer to 1/8-finaler, mens kvartfinalene går i Tyrkia og Polen. Semifinalene, bronsefinalen og finalen går i Tyrkias hovedstad Ankara 8. september.

Les mer hos CEV her. Du kan nå kjøpe billetter, sjekk her.

Legg igjen en kommentar