Publiserte artikler

Europacup igjen

Andreas Takvam og Friedrichshafen tapte 0-3 i Frankrike. Får de revansje i morgen? Foto: CEV

Da er det mennene som skal ut i nye kamper i europacupene, med oppgjør i alle de tre cupene. I Champions League skal de spille fjerde runde i puljespillet denne uken, og vi merker oss at Andreas Takvam og Friedrichshafen skal spille hjemme i morgen kl. 20:00 mot TIF Vikings overmenn, Chaumont VB 52 HM.

I dag går det to kamper i denne cupen, den ene med norsk deltakelse. Det er Rune Fasteland og Knack Roeselare som skal forsøke seg i Sibir mot trolig verdens beste klubblag for tiden, Zenit Kazan. Denne kampen starter kl. 17:00 norsk tid, og du kan se den på eurovolley.tv.

Den andre kampen som spilles i dag, er oppgjøret mellom Arkas Izmir fra Tyrkia og Dynamo Moskva. Alle resultatene kommer her.

I CEV-cupen og Challenge Cup spilles den første av to kamper i kvartfinalene denne uken. Det går ingen kamper i CEV-cupen i dag, alle fire spilles i morgen. Resultater her.

I Challenge Cup går to kamper i dag og to i morgen. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar