Publiserte artikler

EM-kampoppsett klart

Alle kampene i puljespillet i europamesterskapet for menn er nå satt opp. Som kjent går mesterskapet i fire land: Belgia, Frankrike, Nederland og Slovenia, i dagene 12.-29. september. I Frankrike og Slovenia starter puljespillet 12. september og avslutter 18. september, i Belgia og Nederland starter og slutter det en dag senere. Alle steder spilles to kamper hver dag, med unntak av den første, da det spilles tre. Siden hver pulje inneholder seks lag, skal det spilles i alt femten kamper i hver pulje.

De fire beste lagene i hver pulje går til 1/8-finaler, mens nr. 5 og 6 har spilt ferdig og må reise hjem. I 1/8-finalene spiller nr. 1 i en pulje mot nr. 4 i en annen og nr. 2 mot nr. 3. Alle arrangørlandene arrangerer hver sine to 1/8-finaler, og vinnerne av 1/8-finalene spiller 1/4-finale i det samme landet.

Frankrike og Slovenia arrangerer så hver sin semifinale, og bronsefinalen og finalen går i Paris.

Du kan lese mer hos CEV her. Hele kampoppsettet finner du her. Det er mulig å skaffe billetter i Belgia, Frankrike og Nederland, mens Slovenia kommer senere. Billettene skaffer du her.

Legg igjen en kommentar