Publiserte artikler

MVGS 2019

I dag starter Mesterskap videregående skoler, NVBFs største mesterskap for de yngre årsklassene. I år går sluttspillet i mesterskapet i Bodø, og den store deltakelsen gjør at kampene vil gå på i alt ni baner fordelt på to haller, Bodøhallen og Bankgatahallen.

Grunnen til at det er ekstra stor deltakelse i MVGS, er at det i tillegg till jente- og gutteklassen, konkurreres i mix. I alt skal 52 lag delta i Bodø, fordelt på 17 i jenteklassen, 16 i gutteklassen og 19 i mix. Disse lagene har kvalifisert seg i sine regioner tidligere i sesongen.

Etter teknisk møte og innmarsj, starter de første kampene kl. 13:00 i dag. Deretter går det slag i slag til finalene går søndag med jentefinalen kl. 12:00, guttefinalen kl. 13:15 og finalen i mix kl. 14:30.

Du finner alle resultatene her. Les mer om mesterskapet her. Se også turneringens hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar