Publiserte artikler

Kvinnenes europacupuke

Litt norsk i Champions League også: Christina Bauer, i hvitt, med norsk mor, spiller for Cannes og måtte tåle 0-3 for Novara. Foto: CEV

Denne uken er det kvinnene som spiller europacupkamper, og det er kamper i gang i alle de tre cupene. I Champions League er de tjue gjenværende lagene kommet til tredje runde i puljespillet, der det ble spilt tre kamper i går, og der de resterende kampene spilles i dag og i morgen. Resultatene fra puljespillet finner du her.

I CEV-cupen er det returkampene i 1/8-finalene som pågår. De norske innslagene i denne cupen er begge utslått. Førde vant 3-2 hjemme mot franske Saint Raphael, men tapte 0-3 i Frankrike, mens Synne Grøttum Kolsvik og hennes belgiske lag VC Oudegem tapte etter golden set for Sm’Aesch Pfeffingen fra Sveits. Du finner resultater her.

Som i CEV-cupen, er det returkamper i 1/8-finalene som spilles i Challenge Cup. Se alle resultatene her.

Alle kampene i Champions League, og noen i CEV-cupen, vises på eurovolley.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar