Publiserte artikler

Grand Prixvinnerne

Falkenbergs vinnerlag. Foto: Robert Boman

Det ble både favorittseier og en overraskende gevinst da svensk Grand Prix ble avsluttet i Uppsala søndag. I kvinneklassen har Engelholm vunnet de fire foregående mesterskapene, og de er også ubeseiret i serien denne sesongen. Og favorittene innfridde også i finalen i dette som er det mest prestisjetunge mesterskapet i Sverige, nest etter det svenske mesterskapet, der mesteren blir kåret i sluttspillet. I finalen i Grand Prix var Örebro motstandere, og de ble slått 3-1 (25-21, 25-20, 17-25, 25-23). Til tross for at Örebro har fire landslagsspillere og landslagstreneren, kunne de ikke forhindre at Engelholm vant Grand Prix for femte gang på rad og den niende totalt.

Hos mennene ble det på ingen måte favorittseier. Falkenberg ligger på fjerdeplass i serien, og ble først like før jul klare for Grand Prix, der de fire beste etter halvspilt serie deltar. Men i semifinalen slo de serielederne Linköping 3-0, og i finalen led Hylte/Halmstad samme skjebne. 3-0 (25-18, 25-23, 25-16) ble det til det unge laget fra Falkenberg.

Du finner alt om svensk Grand Prix her.

Legg igjen en kommentar