Publiserte artikler

Europacup igjen

Viking må ha servemottaket i orden skal de slå Burgas. Foto: CEV/Frode Andersen

Etter juleopphold og EM-kvalifisering er det denne uken klart for nye kamper i europacupene. Det er mennene som har kamper i alle tre cupene denne uken, mens kvinnene går i gang med sine kamper neste uke. Av norske lag er det bare TIF Viking som fortsatt henger med. Etter tap 1-3 på hjemmebane mot Neftochimic Burgas fra Bulgaria, skal de i morgen forsøke å vinne 3-0 eller 3-1 i Burgas for å få muligheten til å ta seg til kvartfinale via et golden set. Laget kom til Burgas sent i går kveld, og etter treninger i dag og i morgen, er det kampstart kl. 17:30 norsk tid. Det er uklart om kampen blir streamet på Eurovolley, i så fall blir det her. Live oppdatering av resultatene er i hvert fall her.

De første kampene ble spilt allerede i går. I Champions League er de kommet til tredje runde i puljespillet, og der slo laget som slo Viking ut av cupen, Chaumont VB 53 HM, det slovenske laget ACH Ljubljana 3-1, mens Rune Fasteland og Knack Roeselare slo Frankfurt 3-2. To italienske lag vant også sine kamper. Cucine Civitanova slo Zaksa Kedzierzyn-Kozle 3-0 og Perugia slo Arkas Izmir fra Tyrkia 3-1.

I CEV-cupen slo Galatasaray Istanbul Dukla Liberec fra Tsjekkia 3-0 og er videre til kvartfinale, mens både Belogorie Belgorod fra Russland og Vero Volley Monza fra Italia er i kvartfinale i Challenge Cup etter å ha vunnet to kamper hver.

Legg igjen en kommentar