Publiserte artikler

Russisk seier i Haag

Ikke lett for Mol å blokke russerne i Haag. Foto: FIVB

Det ble det russiske laget med Oleg Stoyanovskiy og Viacheslav Krasilnikov som gikk til topps i verdensturneringen i sandvolleyball i Haag. Laget som ble komponert sist høst, slo tyskerne Julius Thole og Clemens Wickler 2-0 (21-11, 21-18) i finalen. Bronsemedaljene gikk også til Russland, laget med Semenov-Leshukov tok det tredje trinnet på pallen.

På veien til gullet slo vinnerne ut Norges håp, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum i tredje runde. De norske var sjanseløse og tapte 0-2 (12-21, 13-21), og endte med det som nr. 5 i turneringen. Les ellers hva Volleymedia skriver om denne kampen her.

Kvinneklassen i Haag ble vunnet av Ana Patrícia/Rebecca fra Brasil.

Legg igjen en kommentar