Publiserte artikler

Haag-resultater

Christian Sørum i angrep mot Tyskland i Haag. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er klare for andre runde i eliminasjonsdelen i verdensturneringen i sandvolleyball i Haag, etter at de i dag har slått først det nederlandske laget Blom-de Groot 2-0 (21-11, 21-18) og deretter tyskerne Walkenhorst-Winter 2-0 (21-18, 24-22) i puljespillet. Som puljevinnere trenger de med det ikke spille første runde, men møter lørdag kl. 14:10 i stedet vinnerne av kampen Andreatta T.-Abbiati, Italia, og Aye-Gauthier-Ral. Frankrike, til en kamp som allerede har sikret dem niendeplass. Resultatet kommer her, mulig stream kan du finne hos volleytv.no her.

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth tapte sin kamp i første runde av eliminasjonen og er blitt nr. 17. Motstanderne Jupiter-Chamereau vant 2-0 (21-18, 21-17).

Legg igjen en kommentar