Publiserte artikler

Lunde-Ulveseth videre

Ingrid Lunde i aksjon i Haag. Foto: FIVB

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth har gått videre fra puljespillet i den firestjerners World Tour-turneringen som avvikles i Haag. Dette etter at de i sin første kamp i hovedrunden torsdag slo det finske laget Lehtonen-Ahtiainen med 2-1 (16-21, 21-12, 15-10). I kampen om puljeseieren ble det imidlertid tap 0-2 (19-21, 12-21) mot Klineman-Ross fra USA. Det betyr at de norske spiller første runde i singel eliminasjon. Motstandere der blir Jupiter-Chamereau fra Frankrike. Kampen går fredag kl. 14:20. Resultatet kommer her.

Det andre norske laget som er i hovedrunden innendørs i Haag, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, starter sin turnering fredag kl. 11:00. Motstandere er Blom-de Groot fra Nederland. Se resultat her.

Legg igjen en kommentar