Publiserte artikler

Utslått i kvalifiseringen

Ypma-Wouters (t.v. og t.h.) ble for sterke for Hjortland-Kjølberg. Foto: FIVB

Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg måtte dessverre se seg slått i første runde av kvalifiseringen i den firestjerners Wolrd Tour-turneringen som går innendørs i Sportcampus Zuiderpark i Haag i Nederland. Etter en god norsk start, ble nederlenderne Ypma-Wouters for sterke og vant 2-1 (18-21, 21-14, 15-6), og det norske laget er med det ute av turneringen.

Dermed blir det opp til Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum å forsvare de norske fargene når hovedrunden starter torsdag. Lunde-Ulveseth spiller sin første puljekamp mot Lehtonen-Ahtiainen fra Finland kl. 10;10, mens mennenes oppsett ikke vil være klart før kvalifiseringen avsluttes torsdag.

Kvinnenes resultater kommer her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar