Publiserte artikler

Tidlig start i sanden

SportCampus Zuiderpark

2019 er bare så vidt i gang når Norges verdensenere i sandvolleyball starter året i sandvolleyballkonkurranser. I morgen går nemlig en firestjerners innendørsturnering i gang i Haag i Nederland, og resultatene fra denne blir viktige når det gjelder å kvalifisere seg til OL i Tokyo neste år. I turneringen, som foegår på Sportcampus Zuiderpark, skal 32 lag i hver klasse delta i hovedrunden. Denne spilles med modifisert puljespill etterfulgt av singel eliminasjon. I forkant av hovedrunden er det kvalifisering med inntil 32 lag i hver klasse. Her spilles det singel eliminasjon om åtte ledige plasser i hovedrunden.

I tillegg til Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, som selvsagt er toppseedet i hovedrunden, er to andre norske lag klare for turneringen. Det er kvinnelagene Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Ane Guro Tveit Hjortland-Victoria Faye Kjølberg. Av disse er Lunde-Ulveseth direkte kvalifiserte for hovedrunden, mens Hjortland-Kjølberg starter kvalifisering i morgen.

Kvalifiseringsresultatene finner du her. Turneringens hovedside er her.

Legg igjen en kommentar