Publiserte artikler

Europacupuke

Vil Vikings blokk fungere like godt mot Burgas? Foto: CEV/Frode Andersen

Mens norsk volleyball stort sett tar pause fra kampaktivitet til over nyttår, er det fullt kjør i europacupene denne uken. Både i Champions League, CEV-cupen og i Challenge Cup går det kamper i dag og de to påfølgende dagene. I Champions League er de kommet til andre omgang av i alt seks i puljespillet i fjerde runde. Vi merker oss at laget som slo ut TIF Viking fra denne cupen, Chaumont VB52 HM, skal spille mot laget til Andreas Takvam, VfB Friedrichshafen, i kveld kl. 20:30. Du kan følge kampen på Eurovolley.tv, sjekk her.

I CEV-cupen skal Norges eneste gjenværende lag i denne sesongens europacuper i aksjon. TIF Viking slo ut Førde i 1/16-finalen, og skal i morgen kl. 19:00 møte det bulgarske laget Neftohimic 2010 Burgas til den første av to kamper i 1/8-finalen. Returkampen går i Burgas 17. januar. Les mer om kampen på Vikings facebooksider her. Der fokuseres blant annet på at en av verdens beste liberospillere, Teodor Salparov, blir å se i aksjon i Sotra Arena i morgen.

Også i Challenge Cup er de kommet til 1/8-finalene. Live oppdatering av alle kampene i alle cupene kan du finne på CEVs nettsider her.

Legg igjen en kommentar