Publiserte artikler

Danske pokalvinnere

Gentofte danske cupvinnere. Foto: MortenO.com

De danske cupfinalene ble spilt lørdag. Avslutningen av den danske cupen blir spilt som final four, og fredag var det semifinaler, mens bronsefinalene og finalene ble spilt lørdag. Kvinnenes finale ble en spennende affære som ble vunnet av Brøndby med 3-2 (25-21, 25-20, 13-25, 16-25, 19-17) over Holte.

I mennenes finale var det Gentofte og Hvidovre som møttes, og etter at Hvidovre hadde vunnet det første settet, snudde Gentofte kampen og vant 3-1 (23-25, 25-20, 25-18, 25-22). Kvinnenes bronsmedaljer gikk til Aarhus, mennenes til Marienlyst. Du kan lese mer om kvinnenes finale her, mennenes her.

Etter finalene ble det holdt galla, der blant annet Årets spillere ble kåret. Hos kvinnene ble det Mette Sallerup, libero på Holtes elitelag, hos mennene Rasmus Breuning, profesjonell spiller for Biosì Indexa Sora i italiensk SuperLega, les her. På gallaen ble også et nytt medlem i det danske Volleyball Hall of Fame utnevnt. Det ble Gentoftes volleyballpersonlighet Peter Borglund, les her.

Legg igjen en kommentar