Publiserte artikler

Zenit slo Zenit

Zenit Kazan russiske cupmestere

Etter de for dem skuffende resultatene i VM for klubblag, der de måtte reise hjem med femteplass, har Zenit Kazan kommet tilbake på vinnersporet. De har ennå ikke tapt i serien, og i går slo de Zenit St. Petersburg i den russiske cupfinalen med 3-1 (23-25, 25-18, 25-20, 25-17). Kazan vant supercupen tidligere i høst, så dette er det andre russiske trofeet denne høsten. Samtidig vant de cupen for femte år på rad, og det var totalt det åttende cupmesterskapet deres.

Mikhaylov tok flest poeng for laget med 20, mens Anderson tok 15 og Ngapeth 13. Flest poeng for St. Petersburg tok Grozer med 22, mens Camejo tok 13.

Kazan kom seg til finalen ved å slå Kuzbass Kemerovo 3-1 i semifinalen,. St. Petersburg vant 3-1 over Fakel Novy Urengoy da de sikret seg finaleplass.

Legg igjen en kommentar