Publiserte artikler

VakifBank forsvarte tittelen

VMs MVP Zhu Ting i angrep. Foto: FIVB

Som i fjor gikk VakifBank Istanbul til topps i kvinnenes verdensmesterskap for klubblag, og de tok med det sin tredje VM-tittel, etter at de også vant i 2013. De er også det første laget som har vunnet tre titler i kvinnenes VM. I finalen slo laget Minas Tenis Clube 3-0 (25-23, 25-21, 25-19).

Bronsemedaljene gikk til et annet tyrkisk lag, Eczacibasi Vitra Istanbul. I bronsefinalen vant de mot Praia Clube fra Brasil med 3-0 (25-16, 25-18, 25-19). Den videre rekkefølgen fra mesterskapet i Shaoxing i Kina: 5. Altay Volleyball Club (KAZ), 6. Volero Le Cannet (FRA), 7. Zhejiang Womens’s Volleyball Club (CHN), 8. Supreme Chonburi (THA).

Drømmelaget ble slik:
MVP: Zhu Ting (VakifBank Istanbul) (som i fjor)
Opplegger: Macris Carneiro (Minas Tenis Clube)
Diagonal: Tijana Boskovic (Eczacibasi VitrA Istanbul)
Midtspillere: Milena Rasic (VakifBank Istanbul) og Mayany Cristina Araujo De Souza (Minas Tenis Clube)
Kanter: Gabriela Guimaraes (Minas Tenis Clube) og Zhu Ting (VakifBank Istanbul)
Libero: Hatice Gizem Orge (VakifBank Istanbul)

VMs hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar