Publiserte artikler

Semifinalistene klare

Tijana Bošković (3) toppscorer for Eczacibasi mot Chonburi. Foto: FIVB

I likhet med det tilsvarende mesterskapet for menn, er semifinalistene i VM for klubblag for kvinner klare allerede før hviledagen. Det er fridag i Shaoxing i dag før siste puljekamp skal spilles i morgen, og før semifinalene spilles lørdag og finalene søndag.

Det er Tyrkia, nærmere bestemt Istanbul, og Brasil som dominerer mesterskapet. VakifBank Istanbul og Eczacibasi Vitra Istanbul har vunnet sine to kamper, det samme har de brasilianske lagene Minas Tênis Clube og Praia Clube. Det betyr at kampene i morgen bare vil avgjøre hvilke lag som blir nr. 1 og 2 i puljene og dermed skal møtes i semifinalene. Tilsvarende skal Volero Le Cannet, Frankrike, og Zhejiang Women’s Volleyball Club, Kina, i pulje A og Altay Volleyball Club, Kasakhstan, og Supreme Chonburi, Thailand, i pulje B, avgjøre puljerekkefølgen for å bestemme hvile lag som skal møtes i semifinaler om plassene 5-8.

VMs hjemmeside er her. Kampene kan følges her.

Legg igjen en kommentar