Publiserte artikler

Overraskelser i klubb-VM

Fakels blokk stanser et angrep fra Zenit. Foto: FIVB

Det kom et par overraskende resultater da mennenes verdensmesterskap for klubblag ble innledet i Polen i går. Zenit Kazan er regjerende mestere og favoritter til å vinne mesterskapet også i år. Men i går måtte de se seg slått av laget som utfordrer dem også i den hjemlige serien, nemlig laget som sendte TIF Viking ut av Challenge Cup sist sesong og senere gikk helt til topps i den cupen, Fakel Novy Urengoy. Det ble en jevn kamp i Płock, men til slutt sto Fakel igjen som vinnere med 3-2 (25-23, 26-28, 21-25, 25-22, 15-11).

Den andre overraskelsen kom i Rzeszów. Laget som holder til i byen, Asseco Resovie Rzeszów, har slitt tungt i serien denne sesongen og ligger etter ni serierunder i Polen nest sist på tabellen med bare 6 poeng. Laget har byttet trener og søndag avgikk klubbpresidenten. Men i går slo laget til mot det sterke brasilianske laget Sada Cruzeiro Contagem, der blant andre de brasilianske landslagsspillerne Evandro og Isac spiller, i tillegg til USAs Taylor Sander og Frankrikes Kevin Le Roux. Men på hjemmebane greide Resovia bragden å vinne 3-2 (23-25, 25-18, 25-23, 24-26, 17-15).

Bare en av kampene i går endte 3-0. Diatec Trentino slo Khatam Ardakan fra Iran med sifrene 25-19, 25-15, 25-19. I den siste kampen møttes arrangørlaget PGE Skra Belchatow og Cucine Lube Civitanova. Her viste det italienske laget seg sterkest og vant 3-1 (25-21, 22-25, 25-21, 27-25).

Mesterskapets hjemmeside finner du her. Dagens to kamper, kl. 17:30 og 20:45, kan du se strømmet her.

Kommentarer (1)

 

  1. Jeg ser på alle kampene og … dette mesterskapet arrangeres i Poland = Volleyland, så tip-top event som vanlig 🙂 MEN … det er en gedigen DØMMING KATASTROFE 🙁 NB. Når spiller verdens beste lag, så også dommere bør være fra samme nivå. I tillegg, de har ikke peiling på Video challange, så det fører til frustrasjon blant spillere, trenere og tilskuere på spillearena, samt på TV over hele verden. Skam dere, FIVB ..! Om igjen det samme ..!

    Thumb up 0

Legg igjen en kommentar