Publiserte artikler

Puljespill i Champions League

Tap for Atanasov (1) og Chaumont mot Grozer (t.v), Safonov og St. Petersburg. Foto: CEV

To lag i hver klasse har nå gjennom tre runder kvalifisert seg til fjerde runde i Champions League. Der supplerer de atten forhåndskvalifiserte i hver klasse, og de tjue lagene blir fordelt i firelagspuljer der lagene nå skal spille borte og hjemme mot hverandre. I mennenes klasse er de to siste lagene franske Chaumont VB 52 HM, som forresten slo ut TIF Viking på sin vei, og United Volleys Frankfurt fra Tyskland. Hos kvinnene har et annet Frankfurt-lag kvalifisert seg, Allianz MTV, i tillegg til ŁKS Commercecon Łódź fra Polen.

De første kampene i første runde ble spilt i går, tre både hos mennene og hos kvinnene. De resterende kampene spilles i dag og i morgen. Vi kan nevne at Andreas Takvam og laget hans, VfB Friedrichshafen, innleder sitt puljespill i kveld kl. 20:00 hjemme mot ACH Volley Ljubljana. Du kan se mennenes kampoppsett med resultater her, kvinnenes her.

Hvis ikke den nye kanalen EuroVolleyTV får samme problemer som i går, skulle det bli mulig å se strømming av de resterende kampene. Det er en betal-kanal med en måned gratis prøvetid. Kamper i Italia og Polen vises ikke på grunn av rettigheter. Det kan være problemer med å se kampene på Internet Explorer, men andre nettlesere skulle gå greit. Du kan forsøke her.

Legg igjen en kommentar