Publiserte artikler

Ny volleykanal

Volleyballinteresserte som er vant til å gå inn på laola1.tv og se strømming av kamper, vil trolig gjøre det forgjeves fra i dag. Det europeiske forbundet, CEV, har nemlig inngått en avtale med selskapet Sportradar om en OTT (over-the-top)-tjeneste som skal vise alt av volleyballkamper i CEV-regi. Tjenesten har fått navnet EuroVolley TV, og med denne har CEV fått eierskap til produktet volleyball også på strømmesiden.

I motsetning til laola1.tv blir ikke tjenesten gratis. Prisen er 7,99 euro pr. måned. Men det er en gratis prøvemåned dersom en knytter abonnement før 31. desember.

Så om du vil se volleyball fra CEV, både innendørs, sandvolleyball og snøvolleyball, må du nok tegne et abonnement på EuroVolleyTV. Det starter allerede med morgendagens kamper i Champions League. Men vær oppmerksom på at rettigheter ikke tillater vist kamper live fra Polen og Italia. Les meldingen fra CEV her. EuroVolleyTV finner du her.

Kommentarer (4)