Publiserte artikler

VM 2022 i Russland

I forbindelse med FIVBs 36. verdenskongress i Cancun i Mexico, opplyste president Ary Graça i går foran deltakere fra rundt 200 land at Russland blir arrangør av VM for menn i 2022. Det har foregått en budrunde arrangert av FIVB om hvem som skal få mesterskapet. Etter denne, har det blitt opplyst at Qatar, Mexico og Russland var kandidater, men det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Russland til slutt ville bli tildelt mesterskapet.

Kampene i Russland blir trolig spilt i følgende byer: Moskva, St. Petersburg, Kazan, Kaliningrad, Ekaterinburg, Novosibirsk og Krasnojarsk, men hvor finalen går, er ikke opplyst, heller ikke de endelige datoene.

Hvem som skal arrangere kvinnenes mesterskap i 2022 vil bli offentliggjort senere. Du kan lese melding hos FIVB her.

Legg igjen en kommentar