Publiserte artikler

FIVBs sandvolleykalender

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har justert sandvolleyballkalenderen for sesongen 2018-2019 og lagt sesongavslutningen til Roma i dagene 4.-8. september 2019. Denne turneringen vil erstatte den fem-stjerners turneringen som opprinnelig var satt opp i Roma i juni. Avslutningsturneringen i Roma vil også være rangert til fem stjerner, og premiepengene vil beløpe seg til 600.000 dollar. Trettito lag får delta i hver klasse, og turneringen vil gi poeng til kvalifiseringen mot OL i Tokyo i 2020.

Ellers inneholder sandvolleyballkalenderen selvsagt VM i Hamburg 28. juni – 7. juli, i tillegg til fem-stjerners Major-turneringer i Fort Lauderdale, Gstaad og Wien. I alt står 52 turneringer på kjøreplanen, og blant dem fortsatt den innendørs en-stjerners turneringen for menn i Sand i Ryfylke.

Les mer hos FIVB her.

Legg igjen en kommentar