Publiserte artikler

Nye i Hall of Fame

De nye i Hall of Fame.

I helgen fikk den internasjonale Volleyball Hall of Fame i Holyoke i Massachusetts, USA, fem nye medlemmer. De fem er den kvinnelige innendørs volleyballspilleren Evgenia Artamonova Estes fra Russland, de mannlige innendørs volleyballspillerne Gilberto “Giba” Godoy Filho fra Brasil og Bas van de Goor fra Nederland, treneren Hugh McCutcheon fra New Zealand/USA, og spiller/trener/administrator Hiroshi Toyoda fra Japan.  McCutcheon er den første personen fra New Zealand som er valgt inn.

Nye medlemmer i Hall of Fame blir stemt inn av de som allerede er medlemmer, i tillegg til ekstra stemmer fra fans. Med de fem nye, inneholder nå Volleyballens Hall of Fame 140 personer fordelt på 24 land.

Hjemmesiden til Hall of Fame finner du her. Les mer om de innvalgte her.

Legg igjen en kommentar