Publiserte artikler

Fasteland supercupmester

Knack, med Rune nr. 2 fra venstre i bakerste rekke, jubler for supercuppgevinst. Foto: knackvolley.be

Tidligere i høst har lagene til Andreas Takvam og Jonas Kvalen, henholdsvis VfB Friedrichshafen og Lausanne UC, vunnet supercupene i Tyskland og Sveits. Det samme har Martin Wathne Frydnes som assistenttrener for SSC Palmberg Schwerin i Tyskland.

I går fikk enda en norsk spiller oppleve at laget hans ble supercupmester. De to lagene som har dominert belgisk volleyball i mange år, VC Greenyard Maaseik (tidligere Noliko Maaseik) og Knack Roeselare møttes i går til duell om supercuptittelen. Og selv om Roeselare måtte spille seriekamp kvelden før, mens Maaseik hadde fått utsatt sin seriekamp, var det Rune Fasteland og laget hans, Knack Roeselare som gikk seirende ut med 3-0 (25-22, 25-21, 25-22). Med det tok de sin åttende supercuptittel på en på mange måter emosjonell dag, nemlig dagen som markerte at det var gått 100 år siden den første verdenskrigen ble avsluttet.

Du kan lese mer på Roeselares hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar