Publiserte artikler

Norske europacupkamper

Klart for europacup i Førde

To norske lag skal spille europacupkamper denne uken. Førde har kommet med i den nest høyest rangerte cupen, CEV-cupen, med begge elitelagene, og mennene skal torsdag møte det ukrainske laget Novator fra byen Khmelnytskyj i den vestlige delen av landet. Førde starter med hjemmekamp, og fordi de ikke meldte seg på i CEV-cupen opprinnelig, har de fått dispensasjon fra kravet om en takhøyde på 9 meter, og får derfor spille i Førdehuset. Kampstart er kl. 18:30. Kampen blir trolig ikke strømmet etter som det europeiske forbundet har rettighetene til kampen, og de tar seg svært godt betalt for å tillate strømming. Se mer på Førdes facebooksider her. Resultater med statistikk vil komme her.

Returkampen spilles i Ukraina onsdag 14. november. Vinneren møter TIF Viking med første kamp to uker etter bortekampen og med Vikings hjemmekamp i Sotra Arena onsdag 5. desember.

Førdes kvinner kommer inn i cupen en runde senere enn mennene og spiller sin første kamp på hjemmebane 28. november. Motstander er Saint-Raphaël Var Volley-Ball fra Frankrike, og bortekampen går 5. desember.

Det andre norske laget som spiller europacup denne uken, er BK Tromsø. De har reist til Kuopio i Finland for å møte hjemmelaget Savo Volley i Challenge Cup kl. 17:30 norsk tid i morgen. Heller ikke denne kampen ser ut til å bli strømmet. Resultatene får du her.

Legg igjen en kommentar