Publiserte artikler

Tysk supercup

08.10.2017, TUI Arena, Hannover
Volleyball, Supercup, Siegerehrung
Foto: Conny Kurth / www.kurth-media.de

Et år etter at Andreas Takvam og laget hans, VfB Friedrichshafen, vant supercupfinalen for andre gang på rad mot Berlin Recycling Volleys, skal de samme to lagene møtes i en ny supercupfinale. Som i fjor spilles kampen i TUI Arena i Hannover, og det er ventet at rundt 6.000 vil være på plass for å se kampen. I fjor var Andreas forsøkt omskolert til kantspiller, i år er han tilbake i midten. Men han har hard konkurranse på midtplassen, så får vi se om han får mer spilletid i år enn de få innhoppene han hadde i fjor. Berlin er regjerende tyske mestere, mens Friedrichshafen vant cupen.

Kampen starter kl. 16:30 i dag, og du kan se den streamet her.

Den kvinnelige supercupen startet kl. 13:45 og er mellom de tyske mesterne og tittelforsvarerne SSC Palmberg Schwerin og Dresdner SC.

Legg igjen en kommentar