Publiserte artikler

Viking til CEV-cupen

Ikke lett å komme forbi fransk blokk for Kristian Bjelland. Foto: CEV

TIF Viking er ute av Champions Legaue etter at de i kveld tapte klart 0-3 (15-25, 20-25, 8-25) mot franske Chaumont. Kampen gikk i Reims, siden hallen i Chaumont bare tar 1000 tilskuere, og kravet i Champions League er en hallkapasitet på 3000 i tillegg til takhøyde påå 9 meter.

Viking fikk først og fremst store problemer med det franske laget serve. De møtte et servetrykk de aldri møter i den norske serien. I tillegg hadde Vikings motstandere scoutet Viking så godt fra forrige ukes kamp at Vikings hovedangripere stadig møtte en blokk og et feltforsvar som gjorde det vanskelig å avgjøre ballvekslingene. Symptomatisk var det at Vikings midangripere, som gikk mye abeidsledig på Sotra forrige uke, var de som hadde best uttelling denne gang.

Men med unntak av siste sett gjorde Viking en anstendig kamp og de har nå fått føle på hvordan nivet er hos de beste europeiske lagene. Du kan se statisitikk fra kampen her, der midtspiller Anders Røneid var Vikings beste poengplukker. Se også referat på Vikings facebookside her.

Legg igjen en kommentar