Publiserte artikler

Høyt spill i Las Vegas

Sandvolleyball midt i Las Vegas. Foto: Wikipedia

En av de høyrangerte World Tour-turneringene i sandvolleyball starter i Las Vegas i dag. Det er en fire-stjerners turnering, og to norske lag deltar. Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er i øyeblikket ranket som verdens beste lag, og går da selvsagt inn i hovedrunden som toppseedet. De starter sine kamper i morgen.

I kvinneklassen må Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth gå veien om kvalifiseringen før de store pengene og poengene kan hentes fra hovedrunden. Det er ikke flere lag påmeldt enn at de slipper unna med en kvalifiseringskamp. Der får de svensk motstand. Tadva Yoken og Sofia Ögren står på andre banehalvdel kl. 19:40 i kveld.

Turneringens hovedside er her.

Legg igjen en kommentar