Publiserte artikler

VM-semifinaler klare

Kina (i blått) og Nederland videre fra pulje H. Foto: FIVB

Semifinalistene i VM for kvinner i Japan er klare. Fra tredje runde er USA og hjemmenasjonen Japan ute. USA hadde alle muligheter til semifinale da de etter tap 2-3 for Kina ledet 2-0 over Nederland. Men Nederland snudde kampen og vant 3-2, og dermed var det bare for USA å belage seg på kamp om femteplassen. Japan hadde også tapt sin første kamp i pulje G. Serbia vant 3-1. Men Japan aktet å selge seg dyrt og kjempet hardt mot Italia før de måtte gi tapt 2-3, og med to tap var det ingen mulighet, USA er neste motstander.

I de siste puljekampene vant Serbia 3-1 over Italia i pulje G, mens Kina slo Nederland 3-1 i pulje H. Dermed ser semifinalene slik ut fredag:
Kl. 6:40 Serbia – Nederland
Kl. 9:10 Kina – Italia

Lagene reiser nå til Yokohama der de skal spille semifinalene og finalene, og får et kampopphold på to dager.

Se mesterskapets hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar