Publiserte artikler

NEVZA U17

Mandag starter North European Volleyball Zonal Association (NEVZA) sitt mesterskap for spillere som ikke har fylt eller fyller 17 år i år. For tredje år på rad arrangeres mesterskapet i Danmark, og alle kampene vil bli spilt i Sportscenter Ikast på Jylland. Åtte lag deltar i jenteklassen og sju i gutteklassen. Lagene i hver klasse er delt i to puljer som settes opp etter serpentinsystemet på grunnlag av fjorårets resultater, der Norge forøvrig ble nr. 5 i jenteklassen og guttene nr. 6 i sin. Det har ført til at de norske jentene er i pulje med Danmark, Island og Grønland, mens guttene innledningsvis skal møte Danmark, Finland og Island.

Puljekampene spilles mandag og tirsdag. Onsdag er det kvartfinaler og semifinaler, mens mesterskapet avsluttes med plasseringskamper torsdag 18. oktober. Kampoppsettet og resultatene finner du på NEVZAs facebookside her. Danske Volley TV viser alle kampene, sjekk her.

Du kan lese om de norske lagenes forberedelser her og her.

Legg igjen en kommentar