Publiserte artikler

Yangzhou Open

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth er i Yangzhou i Kina og spiller en firestjerners turnering i World Tour. Turneringen inngår også i kvalifiseringen til OL i 2020. De to norske var direkte kvalifiserte til hovedrunden, og etter å ha tapt sin første puljekamp i går mot Makroguzova-Kholomina fra Russland med 0-2 (14-21, 19-21), tok de seg i dag morges inn i eliminasjonsspillet ved å slå Futami-Hasegawa, Japan, med 2-0 (21-17, 21-19).

Hvem de skal møte i første eliminasjonskamp er ikke klart i skrivende stund, men kampen skal spilles i løpet av dagen. Resultatene finner du her.

Yangzhou Open er en turnering for både kvinner og menn, men ingen norske herrelag er påmeldt i Kina. Men Geir Dahle har et av sine mange oppdrag som FIVBs dommerdelegat.

Legg igjen en kommentar