Publiserte artikler

Ungdoms-OL

Ungdoms-OL er et idrettsarrangement i regi av den internasjonale olympiske komiteen. Det blir avviklet annethvert år: hvert fjerde år om vinteren og hvert fjerde om sommeren. Noen husker kanskje at det var vinterarrangement på Lillehammer i 2016. I år er det derfor sommer-OL, og dette skal gå i Argentinas hovedstad Buenos Aires i dagene 6.-18. oktober. Deltakerne er mellom 15 og 18 år, og i alt skal 4.000 utøvere konkurrere i 33 idrettsgrener.

En av idrettsgrenene er sandvolleyball, og her har Norge to utøvere med. Frida Berntsen og Emilie Olimstad kvalifiserte seg til turneringen ved å bli nr. 4 i CEV Youth Continental Cup i Baden i juni. Sandvolleyballdelen av ungdoms-OL starter søndag 7. oktober, så oppsettet er ikke klart ennå. Det er påmeldt 32 lag i jenteklassen og 32 i gutteklassen, der forøvrig et svensk lag er med, David Åhman og Jonatan Hellvig.

OLs hjemmeside er her, resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar